| Sugestii. | |
|
+5gARFI3LD T3rOr* Haze ciofinho Froggy 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Froggy Membru
Detinator steam : nu Mesaje : 2 Data de inscriere : 24/01/2011
| Subiect: Sugestii. Lun 24 Ian 2011 - 10:21 | |
| Salut,
In primul rand as vrea sa incep cu serverele, am observat ca aveti unul de DR(deathrun) si unul NORMAL, eu nu stiu daca hosturile le platiti, sau aveti oameni ce le hosteaza insa sugerez ca sa renuntati la serverul de DR si sa va concentrati cu totul asupra serverului cu mod NORMAL, evident motivele sunt clare:
- serverul se va imbunatati, foarte des .
- se vor gasi rapid orice erori, orice tine legat de buna functionare a serverului
-partea tehnica nu va reprezenta o problema din moment ce atentia va este coordonata aici.
Serverul de DR il puteti redeschide dupa o perioada de timp, in care serverul normal incepe deja sa functioneze la capacitate maxima si perfect.
In al doilea rand sugerez un finisaj asupra addonsu-lui, din moment ce am inteles ca unele comenzi esentiale (ale adminilor) nu merg
Si nu in ultimul rand, vreau sa va aduc la cunostinta ca putinul timp pe care l-am petrecut pe server m-a facut sa vad ceva, sunt prea multi admini (nu toti buni). E ok , pt ca in mare parte e tot timpul un admin online...dar am prins faza in care au fost 4 admini si 2 jucatori pe server...
Sugestia, in caz ca nu m-am facut destul de clar ar fi scoaterea adminilor,si intrebuintarea lor cui trebuie. 2 sau 3 admini capabili.
Forumul este ok, imi place...se putea umpic mai simplu, in rest e ok. | |
|
| |
ciofinho Membru
Detinator steam : nu Mesaje : 5 Data de inscriere : 23/01/2011
| Subiect: Re: Sugestii. Lun 24 Ian 2011 - 20:04 | |
| nu sunt deacord pt ca din ce in ce mai multi playeri vor sa joace DR si serverele de DR sunt din ce in ce mai cautate asa ca vom avea useri multi si pe dr | |
|
| |
Haze Action Girls
Detinator steam : Da Mesaje : 396 Data de inscriere : 18/12/2010 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Sugestii. Mar 25 Ian 2011 - 1:39 | |
| Noi..am discutat problema asta..Dar fiind mai multi admini facem serverul mai populat...Cu dr nu ma pricep , ramane la decizia voasta. | |
|
| |
Froggy Membru
Detinator steam : nu Mesaje : 2 Data de inscriere : 24/01/2011
| Subiect: Re: Sugestii. Mar 25 Ian 2011 - 1:42 | |
| - ciofinho a scris:
- nu sunt deacord pt ca din ce in ce mai multi playeri vor sa joace DR si serverele de DR sunt din ce in ce mai cautate asa ca vom avea useri multi si pe dr
De aia serverul comunitatii de DR este mai tot timpul gol? Pe cand cel normal are ceva jucatori fata de DR? - Haze a scris:
- Noi..am discutat problema asta..Dar fiind mai multi admini facem serverul mai populat...Cu dr nu ma pricep , ramane la decizia voasta.
Un server cu mai multi admini nu va popula serverul nici mai mult,nici mai repede:). Crede-ma stiu Sanse 85% de succes (aprox) ar fi reclama platita Sau calea muncitoreasca, sa se tina redirecte.. Sa vezi atunci lume pe server | |
|
| |
T3rOr* Site Admin
Detinator steam : Nu Mesaje : 177 Data de inscriere : 13/11/2010 Varsta : 28 Localizare : Brasov / Romania
| Subiect: Re: Sugestii. Mar 25 Ian 2011 - 1:50 | |
| Sunt de acord sa renuntam la serverul de DR pentru o perioada de timp . In acest timp facem serverul de classic mult mai bun , iar costurile se reduc . In legatura cu redirectele , cautam o firma care face redirecte bune dar inca nu am gasit . Daca stie cineva o firma care face redirecte bune sa scrie . Imi place cum gandesti Froggy . | |
|
| |
gARFI3LD Active user
Detinator steam : nu Mesaje : 63 Data de inscriere : 15/08/2010 Varsta : 32 Localizare : Oradea
| Subiect: .. Mar 25 Ian 2011 - 7:53 | |
| vad ca ati facuti modificari pe forum , treba buna ! | |
|
| |
Haze Action Girls
Detinator steam : Da Mesaje : 396 Data de inscriere : 18/12/2010 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Sugestii. Mier 26 Ian 2011 - 1:01 | |
| Deci..dr sa fie inchis..Redirecte ar trebui sa tinem..comenzile nu merg..Cand o sa avem si noi redirecte si un plugin cat de cat calumea? | |
|
| |
AmaZing Global Moderator
Detinator steam : nu Mesaje : 216 Data de inscriere : 30/11/2010 Varsta : 30 Localizare : Jud. Arad
| Subiect: Re: Sugestii. Mier 26 Ian 2011 - 1:02 | |
| O sa fie numa sa vina cristi din excursie si o sa facem treaba:D | |
|
| |
Haze Action Girls
| Subiect: Re: Sugestii. Mier 26 Ian 2011 - 1:06 | |
| Sa speram ca intr-o zi o sa avem si noi alea..In + nu am stiut ca e plecat Cristi;)) | |
|
| |
AmaZing Global Moderator
Detinator steam : nu Mesaje : 216 Data de inscriere : 30/11/2010 Varsta : 30 Localizare : Jud. Arad
| Subiect: Re: Sugestii. Mier 26 Ian 2011 - 1:11 | |
| | |
|
| |
Drift3rr. Graphic Designer
Detinator steam : Nu Mesaje : 96 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sugestii. Joi 27 Ian 2011 - 2:06 | |
| Eu zic sa mai lasam ceva timp asa cum este. cand va fi populat serverul de clasic, full aproape tot timpu atunci sunt deacord sa reuntam la dr si sa marim sloturile la clasic dar momentan merge lasat si asa | |
|
| |
Fritz Global Moderator
Detinator steam : Da Mesaje : 38 Data de inscriere : 03/01/2011 Varsta : 31 Localizare : Toplita
| Subiect: Re: Sugestii. Joi 3 Feb 2011 - 1:51 | |
| - Drift3rr. a scris:
- Eu zic sa mai lasam ceva timp asa cum este.
cand va fi populat serverul de clasic, full aproape tot timpu atunci sunt deacord sa reuntam la dr si sa marim sloturile la clasic dar momentan merge lasat si asa Compler de ACORD! Problema Rezolvata . >>Servaru ramane asa cum este>> T.C Daca vrea sa spuna Cr!sty ceva sa il redeschida! | |
|
| |
Cr!sty Site Admin
Detinator steam : Da. Mesaje : 429 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Sugestii. Joi 3 Feb 2011 - 7:51 | |
| Serverele raman cum sunt acum ca am facut rost de niste ajutor pentru plata si e ok cum e acum . Daca nici in 2 luni serverul de deathrun nu are in medie peste 7 jucatori il inchidem , iar pana atunci va rog cautati si voi niste redirecte contorizate bune . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestii. | |
| |
|
| |
| Sugestii. | |
|