Alien Server admin
Detinator steam : Nu Mesaje : 57 Data de inscriere : 29/01/2011 Varsta : 27 Localizare : Brasov
| Subiect: Un servar nou Sam 29 Ian 2011 - 23:54 | |
| Vreau sa va sugerez sa mai creati un servar in care sa fie numai mape cu surf si sa fie respawn pot sa va dau multe idei la acest servar si inca un servar gun room. | |
|
Haze Action Girls
Detinator steam : Da Mesaje : 396 Data de inscriere : 18/12/2010 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Un servar nou Dum 30 Ian 2011 - 1:30 | |
| Am avut deathrun, dar l-a inchis pentru a face mai populat classicul intai si apoi o sa deschidem serverul..Nu cred ca o sa faca nici un server.. Ramane la decizia lui Cr!sty, dar nu cred ca e de acord. | |
|
AmaZing Global Moderator
Detinator steam : nu Mesaje : 216 Data de inscriere : 30/11/2010 Varsta : 30 Localizare : Jud. Arad
| Subiect: Re: Un servar nou Dum 30 Ian 2011 - 1:34 | |
| Deocamdata eu zic sa ramana doar clasicu ca sal in facem populat si dupaia sa vb despre asta.. | |
|
Cr!sty Site Admin
Detinator steam : Da. Mesaje : 429 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Un servar nou Joi 3 Feb 2011 - 7:57 | |
| Nimeni nu a inteles ) . Inainte serverul de deathrun era de clasic , hostat la hqh . Acolo am prins o superoferta , dar am vrut sa fac clasicul la krond ca merge mult mai bine , iar ca sa nu pierd oferta de la hqh am hotarat sa transform serverul de clasic in deathrun si dupaia sa mai hostez inca un server la krond (clasic) . Deci iata , acum sunt cele 2 servere . Si cat despre ideea ta , ai tu de gand sa platesti serverul al 3-lea ? Deja dau o caruta de bani pe astea doua . Daca o sa aibe cine sa il plateasca ma ocup cu cea mai mare placere de el sau daca mai fac rost de "sponsori" . | |
|
ALeXy Global Moderator
Detinator steam : Da Mesaje : 52 Data de inscriere : 16/02/2011 Varsta : 28 Localizare : Nicoresti
| Subiect: Re: Un servar nou Lun 14 Mar 2011 - 5:07 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un servar nou | |
| |
|