ActioN ZOne
Bine ati venit pe forumul comunitatii ActioN ZOne !!!
Inregistrati-va pentru a fi la curent cu noutatile serverelor noastre si nu numai .
ActioN ZOne
Bine ati venit pe forumul comunitatii ActioN ZOne !!!
Inregistrati-va pentru a fi la curent cu noutatile serverelor noastre si nu numai .
ActioN ZOne
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
S-a schimbat adresa web a forumului . Va rog faceti-va cont pe : www.action-zone.ro

cei mai mizeria asta...

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
MaLacKa
Server admin
Server admin
MaLacKa

Detinator steam : nu
masculin
Rac Sobolan
Data de inscriere : 06/01/2011
Varsta : 28
Localizare : Romania/Brasov/Sacele/Darste

cei mai mizeria asta... Empty
MesajSubiect: cei mai mizeria asta...   cei mai mizeria asta... EmptyJoi 17 Feb 2011 - 6:32

BA CE DRQ E AICI MA DAU ASTIA KICK LA PLAYERI K VOR EI MECIURI ADIK ALEXY CU HAZE....ERAU 5-5 PE BUZZKILL SI AU INCEPUT SA DEA KICK LA PLAYERII KRE NU ERAU ADMINI K AU VB EU PE MESS SA AIBA MECI...CAND ERA SI SV CU LUME PE EL LI SA SCULAT LA 1 K VREA MECI CU HAZE...APROAPE TOATA ZIUA E SV GOL....SI EI JOACA CAND E PLIN...:|SA MOR EU DAK MAI INTELEG CVA....SI ...[cenzura] SA SCRIE PE FORUM K VOR MECI SI SA PUI PASS LA SV...

Edit ALeXy : Invata sa vorbesti si sa respecti modelul alfel vei primi warn!

Ultima editare efectuata de catre ALeXy in Joi 17 Feb 2011 - 7:25, editata de 1 ori (Motiv : Limbaj!)
Sus In jos
AmaZing
Global Moderator
Global Moderator
AmaZing

Detinator steam : nu
masculin
Varsator Caine
Data de inscriere : 30/11/2010
Varsta : 30
Localizare : Jud. Arad

MesajSubiect: Re: cei mai mizeria asta...   cei mai mizeria asta... EmptyJoi 17 Feb 2011 - 6:53

Gata cu merciurile pe sv de azi uitativa ca am facut un topic la anunturi Smile T/C
Sus In jos
https://jockerland.com/
ALeXy
Global Moderator
Global Moderator
ALeXy

Detinator steam : Da
masculin
Rac Sobolan
Data de inscriere : 16/02/2011
Localizare : Nicoresti

MesajSubiect: Re: cei mai mizeria asta...   cei mai mizeria asta... EmptyJoi 17 Feb 2011 - 7:19

Esti admin vad nu? CE EXEMPLU DAI TU LA PLAYERI DACA tu nu respecti modelulu de reclamatie?.. si in plus nu am dat kick la nimeni decat a dat alt admin nu stiu cui .. dar nu leam zis noi nimika X( sa dea kick
ai merita 1 warn dar.. sa vedem ce zice cristi !
Sus In jos
http://www.atlantis-zone.com
Cr!sty
Site Admin
Site Admin
Cr!sty

Detinator steam : Da.
masculin
Berbec Sobolan
Data de inscriere : 13/08/2010
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: cei mai mizeria asta...   cei mai mizeria asta... EmptyJoi 17 Feb 2011 - 7:20

Bravo night .....ai cea mai mare dreptate !!!! Sa va zic cum sta treaba ca vad ca nu pricepeti nici cum .

Cine va pus sa faceti provocari la sectiunea cu clanul ?Neutral Acolo scrie clar Clanul ActioN . Si nu am eu chef sa imi goliti serverul pentru un tampit de meci !!! Daca vreti meciuri dati bani si facem un server de war si acolo aveti pace cand vreti sa jucati sau va gasiti alte servere Neutral

La sectiunea cu Clanul Action scrie clar la model provocare . E PROVOCARE PENTRU CLAN , nu intre voi !!!!!!

PS : Daca vreti provocari intre voi va fac sectiune , dar nu jucati pe serverul Action decat daca este gol , sau mai hostez un server de war , dar nu il mai platesc si pe ala decat daca ajuta cineva .
Sus In jos
https://action-cs.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cei mai mizeria asta...   cei mai mizeria asta... Empty

Sus In jos

cei mai mizeria asta...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Citeste asta !