MaLacKa Server admin
Detinator steam : nu Mesaje : 53 Data de inscriere : 06/01/2011 Varsta : 28 Localizare : Romania/Brasov/Sacele/Darste
| Subiect: cei mai mizeria asta... Joi 17 Feb 2011 - 6:32 | |
| BA CE DRQ E AICI MA DAU ASTIA KICK LA PLAYERI K VOR EI MECIURI ADIK ALEXY CU HAZE....ERAU 5-5 PE BUZZKILL SI AU INCEPUT SA DEA KICK LA PLAYERII KRE NU ERAU ADMINI K AU VB EU PE MESS SA AIBA MECI...CAND ERA SI SV CU LUME PE EL LI SA SCULAT LA 1 K VREA MECI CU HAZE...APROAPE TOATA ZIUA E SV GOL....SI EI JOACA CAND E PLIN...:|SA MOR EU DAK MAI INTELEG CVA....SI ...[cenzura] SA SCRIE PE FORUM K VOR MECI SI SA PUI PASS LA SV...
Edit ALeXy : Invata sa vorbesti si sa respecti modelul alfel vei primi warn!
Ultima editare efectuata de catre ALeXy in Joi 17 Feb 2011 - 7:25, editata de 1 ori (Motiv : Limbaj!) | |
|
AmaZing Global Moderator
Detinator steam : nu Mesaje : 216 Data de inscriere : 30/11/2010 Varsta : 30 Localizare : Jud. Arad
| Subiect: Re: cei mai mizeria asta... Joi 17 Feb 2011 - 6:53 | |
| Gata cu merciurile pe sv de azi uitativa ca am facut un topic la anunturi T/C | |
|
ALeXy Global Moderator
Detinator steam : Da Mesaje : 52 Data de inscriere : 16/02/2011 Varsta : 28 Localizare : Nicoresti
| Subiect: Re: cei mai mizeria asta... Joi 17 Feb 2011 - 7:19 | |
| Esti admin vad nu? CE EXEMPLU DAI TU LA PLAYERI DACA tu nu respecti modelulu de reclamatie?.. si in plus nu am dat kick la nimeni decat a dat alt admin nu stiu cui .. dar nu leam zis noi nimika X( sa dea kick ai merita 1 warn dar.. sa vedem ce zice cristi ! | |
|
Cr!sty Site Admin
Detinator steam : Da. Mesaje : 429 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: cei mai mizeria asta... Joi 17 Feb 2011 - 7:20 | |
| Bravo night .....ai cea mai mare dreptate !!!! Sa va zic cum sta treaba ca vad ca nu pricepeti nici cum . Cine va pus sa faceti provocari la sectiunea cu clanul ? Acolo scrie clar Clanul ActioN . Si nu am eu chef sa imi goliti serverul pentru un tampit de meci !!! Daca vreti meciuri dati bani si facem un server de war si acolo aveti pace cand vreti sa jucati sau va gasiti alte servere
La sectiunea cu Clanul Action scrie clar la model provocare . E PROVOCARE PENTRU CLAN , nu intre voi !!!!!!PS : Daca vreti provocari intre voi va fac sectiune , dar nu jucati pe serverul Action decat daca este gol , sau mai hostez un server de war , dar nu il mai platesc si pe ala decat daca ajuta cineva . | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cei mai mizeria asta... | |
| |
|