ActioN ZOne
Bine ati venit pe forumul comunitatii ActioN ZOne !!!
Inregistrati-va pentru a fi la curent cu noutatile serverelor noastre si nu numai .
ActioN ZOne
Bine ati venit pe forumul comunitatii ActioN ZOne !!!
Inregistrati-va pentru a fi la curent cu noutatile serverelor noastre si nu numai .
ActioN ZOne
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
S-a schimbat adresa web a forumului . Va rog faceti-va cont pe : www.action-zone.ro

Remove admin !!! Insist !!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BzT
Membru
Membru
BzT

Detinator steam : Da
Data de inscriere : 20/03/2011

Remove admin  !!! Insist !!! Empty
MesajSubiect: Remove admin !!! Insist !!!   Remove admin  !!! Insist !!! EmptyDum 20 Mar 2011 - 7:00

Sunt o persoana mai mult ocopata, 18 ani, cu scoala, treaba care joaca counter de placere sau nostalgie. Experienta de admin , 4 ani, nu mai adminez in prezent decat un server, si ala e de deathrun. Intru pe cs.action.ro in cele 40 de minute pe care le aveam libere si se se da la vote "schimbam dust_2X2??" iese Nu. Peste 40 de secunde alt vote care suna "1.dust_2, 2.dust_2X2" a iesit 2. Am trecut peste asta sperand ca apuc sa joc si eu putin cs, dar dupa 1 minut apare o alta rubrica de vote. din 10 oameni care au votat 2 au votat pro fy_buzzkill si apare vote "2" needed "2" si |IRB|*RoBiBoY* schimba din nou mapa. S-a dus si rabdarea mea si , cu ocazia asta, insist vehement ca acest domn interesant care isi spune |IRB|*RoBiBoY* sa nu mai aiba acces la jucarii care i-ar putea pericleta bunul demers al gandirii, si asa destul de fragila. Si un simplu sfat ca de la un "web-design-er" la forumisti l-am mai vazut pe server, aveti lag de 100 permanent pe server si forum-ul, ei bine, forum-ul .. vaaai imi e mila de voi.

Email: yo_bzt_07@yahoo.com
Telefon: 0729534515

Va Multumesc,
Cristian Dinu
Sus In jos
Haze
Action Girls
Action Girls
Haze

feminin
Data de inscriere : 18/12/2010
Localizare : Arad

MesajSubiect: Re: Remove admin !!! Insist !!!   Remove admin  !!! Insist !!! EmptyDum 20 Mar 2011 - 7:36

Din cate stiu eu multi de fac "Codat" . Dar nu despre asta e vorba.

am o intrebare..Mai era alt admin pe server?

Sus In jos
BzT
Membru
Membru
BzT

Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Remove admin !!! Insist !!!   Remove admin  !!! Insist !!! EmptyDum 20 Mar 2011 - 10:22

Da, era < NyGhT > uitati dovada...

Remove admin  !!! Insist !!! Sfgsdg

Sus In jos
Haze
Action Girls
Action Girls
Haze

feminin
Data de inscriere : 18/12/2010
Localizare : Arad

MesajSubiect: Re: Remove admin !!! Insist !!!   Remove admin  !!! Insist !!! EmptyLun 21 Mar 2011 - 4:03

Nu e prima prostie pe care o face, din cate stiu. Astazi stre mi-a spus ceva la scoala legat de RobyBoy, dar nu spun aici. Eu zic sa-i dea o scurta pedeapsa pana se invata minte.
Sus In jos
Cr!sty
Site Admin
Site Admin
Cr!sty

Detinator steam : Da.
masculin
Berbec Sobolan
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 28
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Remove admin !!! Insist !!!   Remove admin  !!! Insist !!! EmptyLun 21 Mar 2011 - 8:33

RobyBoy are adminul scos pentru :

- a dat ban aiurea
- schimba harta mult prea des
- a intrat cu aim pe server

P.S. : Cand il vedeti pe server dati-i ban/destroy.

Topic inchis
Sus In jos
https://action-cs.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Remove admin !!! Insist !!!   Remove admin  !!! Insist !!! Empty

Sus In jos

Remove admin !!! Insist !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cer remove si banare permanenta a adminului h0pe!
» Admin
» Admin
» cerere admin hyp
» admin mie k va sparg:))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ActioN ZOne :: Servere :: Cs.ActioN.Ro :: Reclamatii si Plangeri-
Mergi direct la: