BzT Membru
Detinator steam : Da Mesaje : 5 Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Remove admin !!! Insist !!! Dum 20 Mar 2011 - 7:00 | |
| Sunt o persoana mai mult ocopata, 18 ani, cu scoala, treaba care joaca counter de placere sau nostalgie. Experienta de admin , 4 ani, nu mai adminez in prezent decat un server, si ala e de deathrun. Intru pe cs.action.ro in cele 40 de minute pe care le aveam libere si se se da la vote "schimbam dust_2X2??" iese Nu. Peste 40 de secunde alt vote care suna "1.dust_2, 2.dust_2X2" a iesit 2. Am trecut peste asta sperand ca apuc sa joc si eu putin cs, dar dupa 1 minut apare o alta rubrica de vote. din 10 oameni care au votat 2 au votat pro fy_buzzkill si apare vote "2" needed "2" si |IRB|*RoBiBoY* schimba din nou mapa. S-a dus si rabdarea mea si , cu ocazia asta, insist vehement ca acest domn interesant care isi spune |IRB|*RoBiBoY* sa nu mai aiba acces la jucarii care i-ar putea pericleta bunul demers al gandirii, si asa destul de fragila. Si un simplu sfat ca de la un "web-design-er" la forumisti l-am mai vazut pe server, aveti lag de 100 permanent pe server si forum-ul, ei bine, forum-ul .. vaaai imi e mila de voi. Email: yo_bzt_07@yahoo.comTelefon: 0729534515 Va Multumesc, Cristian Dinu | |
|
Haze Action Girls
Detinator steam : Da Mesaje : 396 Data de inscriere : 18/12/2010 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Remove admin !!! Insist !!! Dum 20 Mar 2011 - 7:36 | |
| Din cate stiu eu multi de fac "Codat" . Dar nu despre asta e vorba.
am o intrebare..Mai era alt admin pe server?
| |
|
BzT Membru
Detinator steam : Da Mesaje : 5 Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Remove admin !!! Insist !!! Dum 20 Mar 2011 - 10:22 | |
| Da, era < NyGhT > uitati dovada... | |
|
Haze Action Girls
Detinator steam : Da Mesaje : 396 Data de inscriere : 18/12/2010 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Remove admin !!! Insist !!! Lun 21 Mar 2011 - 4:03 | |
| Nu e prima prostie pe care o face, din cate stiu. Astazi stre mi-a spus ceva la scoala legat de RobyBoy, dar nu spun aici. Eu zic sa-i dea o scurta pedeapsa pana se invata minte. | |
|
Cr!sty Site Admin
Detinator steam : Da. Mesaje : 429 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Remove admin !!! Insist !!! Lun 21 Mar 2011 - 8:33 | |
| RobyBoy are adminul scos pentru : - a dat ban aiurea - schimba harta mult prea des - a intrat cu aim pe server P.S. : Cand il vedeti pe server dati-i ban/destroy. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Remove admin !!! Insist !!! | |
| |
|