ActioN ZOne
Bine ati venit pe forumul comunitatii ActioN ZOne !!!
Inregistrati-va pentru a fi la curent cu noutatile serverelor noastre si nu numai .
ActioN ZOne
Bine ati venit pe forumul comunitatii ActioN ZOne !!!
Inregistrati-va pentru a fi la curent cu noutatile serverelor noastre si nu numai .
ActioN ZOne
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
S-a schimbat adresa web a forumului . Va rog faceti-va cont pe : www.action-zone.ro

Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
BzT
Membru
Membru
BzT

Detinator steam : Da
Data de inscriere : 20/03/2011

Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! Empty
MesajSubiect: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyLun 28 Mar 2011 - 8:47

Aliv3-Nik3 si-a luat grenada si mi-a dat slay, si cand i-am zis ca depun plangere a zis ca-mi da destroy. Asta m-a convins cu adevarat sa depun plangere. cand i-am zis ca nu-mi dea kick 1 min sa fac poze mi-a dat imediat. Imi dau cu parerea nu cer vehement Remove admin, nu m-am convins intr-u totu' ca este un admin rau, dar m-a convins ca sta prost cu nervii si ca da dovada de Semi alfabetism (fara suparare).

Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! 26486286

Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! 85104589

Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! 42823325

Email: yo_bzt_07@yahoo.com
Telefon: 0729534515

Va Multumesc,
Cristian Dinu
Sus In jos
alex
Membru
Membru
alex

Detinator steam : Nu
masculin
Balanta Capra
Data de inscriere : 11/03/2011
Varsta : 33
Localizare : Brasov,Steagu

MesajSubiect: Re: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyLun 28 Mar 2011 - 9:10

pff bha numai minti atata nici nu ti-am dat kick und se vede admin aliv3-nik3 kick???ai scris u ackolo kicked si crezi ca suntem prosti sa nu vedem ca nu scrie admin??? vezi cum o duci cu figurile ca ai multe pe tine scz ca zic dar chiar ai figuri multe si numai minti Smile
Sus In jos
BzT
Membru
Membru
BzT

MesajSubiect: Am poza !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyLun 28 Mar 2011 - 9:17

Am poza in original si am s`o postez sa sa o dau la cine vrea... si Aliv3-Nik3, vrei sa postez si injuraturile pe care mi' le-ai adresat dupa ce ti-am spus de plangere???
Am zis sa nu ajung chiar la remove pt un slay, un kick si o amenintare !!!
Sus In jos
alex
Membru
Membru
alex

Detinator steam : Nu
masculin
Balanta Capra
Data de inscriere : 11/03/2011
Varsta : 33
Localizare : Brasov,Steagu

MesajSubiect: Re: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyLun 28 Mar 2011 - 9:27

u ma ameninti akuma sau ce ??? si vezi ca faci dublu post !!! apropo lasa minciunile mai usor
Sus In jos
TopGun
Site Admin
Site Admin
TopGun

masculin
Leu Cocos
Data de inscriere : 06/02/2011
Varsta : 31
Localizare : Tg Mures

MesajSubiect: Re: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyLun 28 Mar 2011 - 17:00

Adminul Aliv3-Nik3 va fi scanctionat drastic pentru un asa comportament.

Ne cerem scuze pentru neplacerile provocate.
Sus In jos
Haze
Action Girls
Action Girls
Haze

feminin
Data de inscriere : 18/12/2010
Localizare : Arad

MesajSubiect: Re: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyMar 29 Mar 2011 - 0:26

Aici nu ma mai bag.Fiecare gresim, platim. Asta este. Va trebui sa muceasca din nou. Parerea mea e ca ar trebui sa-i ramana slot, deoarece orice nesimtit poate intra cu nickul lui ca sa ii faca probleme. Apoi ar trebui testat, cand isi doreste admin. Atat, o sa fiu atenta la parerile voastre.
Sus In jos
QuicKILL.exe
Membru
Membru
QuicKILL.exe

Detinator steam : da
masculin
Pesti Bivol
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27
Localizare : Cluj Napoca

MesajSubiect: Re: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyMar 29 Mar 2011 - 5:41

Am si eu plangerea mea la alive le da bann si destroy la toti pentru ca are talent sau scor mare si nare dovezi eu as sugera sai suspendati adminul BzT tineo tot asa scuze nush daca am voie sa vorbesc da asta e
Sus In jos
BzT
Membru
Membru
BzT

MesajSubiect: Nu ceream neaparat !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyMar 29 Mar 2011 - 5:52

Nu ceream neaparat retrogradarea la slot dar... lipsa de profesionalism si iesirile nervoase pe care le avea, nu sunt chiar demne de "Adminul Perfect".

QuicKILL.exe iti multumesc pt sustinere dar nu sunt un fel de justitiar aici, eu pur si simplu reactionez mai normal la provocari si anunt greselile adminilor (cele intentionate, desigur) .

Hai sa inchidem topicul si sa ne vedem in continuare de treburile noastre !!!
Sus In jos
TopGun
Site Admin
Site Admin
TopGun

masculin
Leu Cocos
Data de inscriere : 06/02/2011
Varsta : 31
Localizare : Tg Mures

MesajSubiect: Re: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! EmptyMar 29 Mar 2011 - 9:42

Sa inteleg ca sa clarificat, Cr!sty va alege daca il va suspenda sau va ajunge la slot.

T/C
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!   Abuz de admin Aliv3-Nik3   !!! Empty

Sus In jos

Abuz de admin Aliv3-Nik3 !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» slot-admin Aliv3-Nik3
» slot Aliv3-Nik3
» Admin
» Admin
» Cerere admin!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum